sábado, 22 de octubre de 2011

Opina sobre...

En aquests últims dies ha caigut mort el dictador libi després de mesos de guerra, on han mort moltes persones, tant seguidors de gaddaffi com rebels. Gaddaffi en els seus anys de govern, la democràcia ha brillat per la seva ausència i ell podia fer tot el que volia. Però tot i haber fet el mal, continua sent una persona i potser es mereixia un judici. Es mereixia Gaddaffi morí així?

4 comentarios:

  1. Crec que no calia mata-lo d'aquesta manera, però ell s'ho ha buscat, no va voler renunciar al poder quan tot el poble libi li ho demanava, i ells enfadats amb moltes raons, l'han perseguit fins haber-lo matat d'aquesta manera tant desagradable, també entenc que els rebels ho hagin fet aixi que si que ho mereixia pero potser d'una altra manera.

    ResponderEliminar
  2. Aquest home ha estat molt cruel amb la seva gent. El poder se li ha pujat al cap i ha acabat fent el que ha volgut. Tot i així crec que la manera en la que va morir es incorrecte, es mereixia com a mínim un judici com a persona que és. El poble libi, que ha sigut qui de veritat ha sofert les conseqüències és qui ha de decidir el seu càstic. Jo crec que la mort és extrema i s'ha de demostrar que nosaltres som persones amb seny i no entrem en les seves regles, per tant, cadena perpetua a pa i aigua. De totes maneres és comprensible el que han fet els rebels ja que han patit tant i un cop l'han tingut al davant l'únic que volien era eliminar-lo. No sé si jo en el seu lloc hagués fet el mateix ja que el factor de la ràbia és molt important

    Jordi Vidal

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que la seva mort ha estat el millor. Per a mi, podia haver rebut mes tortura, tal i com ell la va donar a tothom i així poguer rebre de la seva propia medicina. Potser sona cruel però estic cent per cent segura que el que jo li desitjo a aquesta persona no es ni la mitat de cruel que el que li estan desitjan la gent de Libia.

    Mònica Orteu

    ResponderEliminar
  4. La meva opinió és molt senzilla: hauría de haver estat molt més torturat. Tot el mal que ha fet és irreparable, ha sigut una persona molt cruel. Ha mort gent innocent per culpa d'aquest ésser, només perque ell ha volgut, per egoista i per mala persona. Si ell hagués fet cas a lo que li demanava el poble no hagués començat res i estarian tots en pau.
    Parlan en nom dels Libis:

    Ian Sangines

    ResponderEliminar