jueves, 24 de noviembre de 2011

Opina sobre...

El partit popular ha guanyat les eleccions i a causa que ha amagat el seu programa electoral la gent no sap què passarà un cop està ara el govern. s'ha parlat que es pot prohibir l'abort i els casaments entre homosexuals. També es dona per fet que el partit popular ferà grans retallades a sectors públics com a Catalunya està fent convergència i unió. Creieu que la prohibició de els casaments homosexuals i l'abort és una pèrdua de llibertats? o no perquè perquè la homosexualitat va en contra de lo natural i l'abort és negar la vida a un ésser? És la solució fer retallades per solucionar la crisi, no estarem reculant en l'estat del benestar? O hi ha alguna altre manera?
Siusplau comenteu, en una crisi es necessita l'opinió de tots els ciutadans!


2 comentarios:

  1. Primer de tot m'agradaria dir que això que ha fet el partit popular d'amagar el seu programa electoral és molt poc ètic. Considero que la prohibició de els casaments homosexuals i l'abort és és una pèrdua de llibertats, si dos persones s'estimen s'han de poguer casar no? tant heterosexuals o homosexuals. I en el tema de l'abort crec que el fetus encara no es pot considerar vida humana i la responsabilitat cau sobre la persona que decideix l'abort, crec que és una decisió difícil perquè s'ha de tenir en compte molts factors, i la majoria dels aborts estan ben justificats, sigui per violacions, complicacions en l'ambit familiar, etc. Pel que fa les retalades em sembla que no és la forma de resoldre la crisis, perquè és perdre part del benestar que hem aconseguit, i s'haurien d'aplicar mesures perquè la paguem entre tots amb els impostos, però que paguin més les persones que s'ho poden permitir i els especuladors que són els que ens han posat en això. L'estat s'ha gastat una gran quantitat de diners per rescatar a bancs, i lo que s'hauria d'haver fet és donar els diners a la gent que tenia els diners al banc i garantir sistemes públics de nivell. Si de veritat la situació és molt fotuda doncs si que s'haurien de prensre mesures, però nosaltres no ho sabem per la manca de transparència que té el govern.

    jordi Vidal

    ResponderEliminar
  2. Crec que sí que és una gran pérdua de llibertats, es com retrocedir en el que ja em avançat, perquè un homosexual no es pot casar? té el mateix dret que tota la resta! i el tema de l'avort, a ningu li agradaria tenir un nen als catorze anys, el que s'ha de fer es prevenir l'embràs no desitjat.
    El tema de la crisis crec que les retallades, de moment són la única solució que em pogut pensar, i això que es perdria benestar, jo crec que aquest sistema ha petat i que no s'aguanta per enlloc, cal una reforma de cap a peus si volem sortir-nos-en, és un tema molt delicat i amb moltes coses per fer-ne un debat, la crisis l'han provocat molts factors diferents i s'haurien de solucionar individualment.

    Mònica Torrellas

    ResponderEliminar