lunes, 28 de noviembre de 2011

Opina:


Tots podem estar d'acord que la educació és la base de les persones, per tant, els joves quan d'aquí uns anys estiguem al front i portem el païs al davant serà grècies a tot el que hem après. És evident que la ciència i els coneixements que es tenen avui en dia són molt més grans que 100 anys enrere, i ara aprenem moltes més coses. Apendre és divertit, és molt bò i és essencial per sortir endavant, és un dret. Però ens toca reflexionar. Qui creieu que ens ha d'ensenyar, pares o professors? La educció avui en dia és bona o li canviarieu algu? Creieu que s'ens pot influir d'alguna manera en l'hora de l'educació?

4 comentarios:

  1. Jo crec que l'educació actual es poc útil. Em sembla molt bé que hi haigi gen que vulgui apendre de tot (el que s'en diu cultura general) pero això realment no ens servirà per res en la vida fora de l'escola i de casa nostra. L'educació que s'hauria de donar, apart d'una petita ensenyança de cultura general, es de com afrontar la vida i com poder arrivar a els teus desitjos. Si una persona vol ser enginyer, que estudii per ser enginyer, però no cal que sapiga el nom de tots els temps verbals de castellà, o analitzar una frase sintàcticament. Només que li ensenyin a com fer el seu treball ben fet, a com trobar treball i a altres coses per el seu futur com a persona adulta n'hi ha prou.

    ResponderEliminar
  2. Estic en part d'acord en tu. Em sembla que la educació no és la més adient. Jo defenso la cultura general, ja que és bàsica i no estariem aquí sense ella. El problema és que es fa pesat apendre a no ser que tnguis real vocació per una cosa. A partir de batxillerat le matèries haurien de ser ifícils i pràctiques per apendre, però només es de modalitat, le extres o "les de cultura general significa que s'han fet a l'ESO i a primaria. L'altre cosa que penso és que per fer les classes més divertides i evitar influències dels professors als nens ( que això passa, ja que a l'infantesa no tenim prou raó i madiresa per decidir.) s'ha d'ensenyar d'es de un punt de vista neutre i reflexiu, no tanta lògica i teoria sinó reflexió iparticipació per part de l'alumnat. Una cosa que de la qual en tinc coneixement que es practica a escoles i ho trobo bona idea, és que als nens de primaria tenen obligatori anar al centre escolar però njo a les classes, per lo que els nens poden estar al pati jugant, que és on hauria d'estar u nen de 9 anys. És més s'aconselleria al nen que anés a unes determinades classes tan com profes com pares i suposu que si és més casual que no pas nar-hi tot el dia, també tindria ganes d'pendre i anar a les classes. Una cosa que jo defenso també són les classes heterogènies. Això de separa per nivells només ho trobo bé en cas de ampliacions o reforços. la resta han d'estar iguals, no pot ser que es separin per inteligència i es donin més drets a uns que d'altres, tots són iguals i s'han de generar treballs en equip perquè els que van millor ajudin els que van malament. I sobretot sobretot, un ensenyament dels valors morals, ètics adients per desenvolupar una bona actitud.

    ResponderEliminar
  3. Jo crec que una de les coses que ens haurien d'ensenyar es a pensar per nosaltres mateixos i formar les nostres pròpies opinions, a partir si ens creiem o no el que ens estan dient.
    També crec que l'educació es un tema dels pares i en canvi l'ensenyament es cosa dels professors de l'escola, que són dues coses molt diferents, una és ensenyar a comportar-se i l'altres es apendre coneixements.
    A l'escola es va apendre coneixements que et poden ser ùtils pel teu futur i els pares t'haurien d'ensenyar a com comportar-te correctament i com anar per la vida.

    ResponderEliminar
  4. Jo crec que avui en dia, els enseñaments que ens ofereixen a partir de la ESO, s'haurien de variar per tal de que els coneixements de les coses no siguin tant bàsiques i s'exigeixi un nivell més alt, no tant bàsic.
    Els pares son una gran ajuda per tal d'assolir conceptes i coneixements que et són difícils d'aprendre. La educació s'ha d'ensenyar a casa per tal de que a l'escola es puguin aprendre bé els coneixements per el futur.

    ResponderEliminar