martes, 13 de marzo de 2012

PUNT 2: Com és el nostre país

El nostre país s'anomena Helvia, i la capítal és Riggel situada a Otto. Es troba en l'antiga Croacia, entre Bosnia Hercegovina i Eslovenia. El país està format per 1.778 km de línia costanera, i si inclueixes les illes és de 5.790km. Helvia ocupa un àrea de 56.542 km2. La zona costanera és totalment plana i els límits del país per la zona interior estan delimitats per una serralada anomenada Panfeu. Sarabia, Eulotio i Findaria contenen tres dels llacs més importants ( Rago, Rego i Rigo) enllaçats per un riu, el Viali; i l'extensió d'Otsetis esta dilimitada per una serralada també molt important, las Dutines. La fauna és molt abundant. Hem trobat especies d'animals que encara no sabem identificar però el que més abunda són petits animals hervívors i ocells depredadors que viuen a les muntanyes. La flora és molt similar a tots els lloc, formada per arbres com l'olivera, el cedre, el castanyer, els xipres, les palmeres, etc; i arbustos com el boix, la buganvilla, el clematis, la ginesta, el roser, etc., gràcies a que el seu clima és mediterrani. També s'ha de dir que tot i ser mediterrani tendeix a ser tropical depenen de l'època de l'any. La densitat de la població és de 45 habitans/km2. La majoria de la població es concentra a les zones costaneres i per les vores del riu. Cap a la zona interior, per Otsetis, Marteste i Findaria hi ha poca població ja que creuar les serralades que les separen és força dificil.

 

L'esperança de vida és de 85 anys o més i la piramide de població és la següent:

  


 Aquesta és la nostre bandera. Hem fet aquesta bandera pensant en el significat dels colors. El blanc significa bondat, inocència i es considera el color de la perfecció; el verd significa esperança i harmonia; el marró significa fertilitat i solidaritat; el vermell significa energia, fortalesa i amor; i l'estrella del mig de color groc significa el domini i el poder.



 I el nostre escut, format per la unió de mans ja que creiem que el més important és que tothom es porti bé i per tant i hagi pau al nostre país, a la part superior la bandera del país i a baix un lleó com a protector.





No hay comentarios:

Publicar un comentario